tømreropgaver - Tømrer Snedker Allan Christiansen ApS Nakskov

TØMREROPGAVER

Tømreropgaver

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver på hele Lolland Falster, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret.

Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS er en ung og energisk virksomhed med mange års erfaring inden for faget, som kommer vores kunder til gode, når opgaverne kræver løsninger, der ligger ud over det sædvanlige.

Når du vælger os til at udfører dine tømreropgaver, lægger vi stor vægt på et grundigt forarbejde og en solid rådgivning, hvor vi sammen med dig finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide tømrerarbejde.

Der er altid ryddet op inden vi forlader opgaven, skrækscenariet for de fleste der har håndværkere på besøg, er at hele boligen flyder når man kommer hjem. Sådan er det IKKE med os. Vi sørger for at rydde op efter os og tager affaldet med når vi går.

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret – vi løser alle tømreropgaver.

Inden for tømrerfaget er vores kompetencer mange, og vi udfører en lang række forskellige tømreropgaver:

FÅ ET GODT TILBUD

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

SE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE UDFØRTE TØMREROPGAVER FOR KUNDER

(klik på de enkelte billeder for at se dem i stor størrelse.)