Laminat gulv - Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS

GULVARBEJDE

Gulv lægning & renovering

Hvis du skal have lagt nyt gulv, eller fornyet det gamle, så har Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS ekspertisen til at levere et resultat af højeste kvalitet.​

Efter mange år i faget, har vi oparbejdet stor erfaring med mange typer træmaterialer til gulve og ved hvilke materialer der er solide og stærke, hvilke der egner sig bedst til samtlige rum i boligen, hvilke der fremhæver boligens æstetiske udtryk samt hvilke gulve der er nemme at vedligeholde.

Når gulvet er lagt sørger vi for at lister og lignende finish er ordnet. Det er nemlig vigtigt for os at vores kunder ikke kun bliver glade for det installerede – men i særdeleshed det endelige resultat som en helhed.

Uanset hvad dit gulvprojekt går ud på, kommer vi gerne forbi og kigger på gulvet, så vi kan tage en snak om, hvad du ønsker, resultatet skal være, og hvordan vi bedst opnår det resultat. Når vi er kommet frem til den bedste løsning for dit gulv, giver vi et uforpligtende tilbud.

ISOLERING AF GULV

Når du skifter dit gamle gulv ud med et nyt, vil det ofte kunne betale sig at efterisolere gulvkonstruktionen.

Har du eksempelvis et hus med uopvarmet kælder, vil det være en fordel at efterisolere denne. Med efterisolering vil du opleve, at der holdes bedre på varmen, desuden vil du se en stor forskel på varmeregningen.

Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS er uddannet energivejleder og ​derfor har du garanti for, at vores løsning er den optimale også i forhold til varmeregningen.

​For at få mere information om vores gulvarbejde kan du altid ringe til os på telefon 22 88 29 30 eller skrive til os via vores kontaktformular. Før du beslutter dig for, om vi skal være din leverandør af professionelt gulvarbejde.

Vi lægger og renoverer bl.a. disse gulvtyper:

  • Trægulve

  • Plankegulve

  • Laminatgulve

  • Klikgulve

  • Og meget mere....

FÅ ET GODT TILBUD

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

SE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE UDFØRT GULV ARBEJDE HERUNDER

(klik på de enkelte billeder for at se dem i stor størrelse.)