stålplade tag -Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS - Nakskov

TAGARBEJDE

TAGARBEJDE – NYT TAG ELLER RENOVERING

Et nyt tag giver en lang række fordele, en af de mest åbenlyse fordele ved at få udskiftet dit tag er, at det ser godt ud. Det pynter på huset, og det er sandsynligt, at det får husets markedsværdi til at stige. Derudover har det også en række praktiske fordele at få lagt nyt tag. Det vil blandt andet gavne dit indeklima, da det vil forbedre husets isolering.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

Når vi skal lægge nyt tag for vores kunder, er det vigtigt for os, at dialogen er god og grundig, inden vi påbegynder vores arbejde. Det er vigtigt for os at kende dit behov, så vi kan sikre, at vores arbejde imødekommer det. Ligeledes giver dialogen os mulighed for at vejlede dig.

Hos Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS har vi mange års erfaring med tag lægning hvilket har gjort os til specialister indenfor tag renovering og lægning af eksempelvis tegl, eternit og tagsten.

Går du og overvejer at få udskiftet taget på dit hus, dit sommerhus eller noget tredje, så er du meget velkommen til at kontakte os på 22 88 29 30 til en uforpligtende snak.

FÅ ET GODT TILBUD

​Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

SE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE UDFØRT TAGARBEJDE HERUNDER

(klik på de enkelte billeder for at se dem i stor størrelse.)