Energirenovering

Boligejere i Danmark har mulighed for at spare flere tusinde kroner på varmeregningen hvert eneste år ved hjælp af energirenovering.

Huse med vinduer og døre af ældre dato eller boliger som ikke er blevet isoleret i nyere tid holder ofte ikke lige så godt på varmen som nyere huse med moderniserede og energivenlige løsninger.

Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS kan hjælpe dig til at opnå en bedre varmeøkonomi og komfort i din bygning. Som udannet Energivejleder kan vi samtidig give dig en klar vejledning om hvilke tiltag, der bedst betaler sig – og i hvilken rækkefølge, det giver mening af udføre dem.

Fordele ved at energioptimere din bolig:

  • Bedre indeklima

  • Øget værdi af bolig

  • Færre udgifter

  • En indsats for miljøet

Det kan dog være meget svært at overskue, hvad der vil have den største effekt, og hvad der er muligt for præcis din hustype.

  • Kan det f.eks. betale sig, at efterisolere loftet og udskifte ruderne
  • Hvad kommer renoveringen til at betyde for bygningens udtryk og arkitektur?
  • Kan den gamle hulmursisolering suppleres med nyt isoleringsmateriale?
  • Hvad kommer det til at koste, og hvilken indflydelse har det på husets værdi?

Spørgsmålene er mange, når du som boligejer overvejer at renovere, det er derfor en god idé at opsøge en energivejleder tidligt i processen hvis du vil have råd og inspiration til, hvilke muligheder der er i din bolig.

Hjælp til tilskud

I Danmark kan man som boligejer modtage et tilskud til alle energioptimerende renoveringer af sin bolig. Dette betyder med andre ord, at du kan få et kontant tilskud til renoveringer som eksempelvis udskiftning af vinduer og døre samt efterisolering af din bolig.

Muligheden for tilskud kombineret med de store årlig besparelser, som renoveringen fører med sig, er med til at gøre energirenovering til en glimrende investering for dig som boligejer.

Vi hjælper gerne med ansøgningsprocessen og sikrer, at du modtager tilskud til den/de renoveringer, der foretages.

energirenovering

Ønsker du at høre mere?

Du kan du altid ringe os op på 22 88 29 30. Vi tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne for at give dig en hjælpende hånd med energirenovering. Du er også velkommen til at udfylde formularen, så ringer vi dig op.

Energivejleder - Tømrer & Snedker Allan Christiansen