Vinduer & Døre

Vinduer og døre er noget af det man først, lægger mærke til, når man kaster et blik på sit hus. Det er dét, der skaber førstehåndsindtrykket af huset, og vinduerne og dørene er naturligvis også derfor én af de absolut dyreste investeringer, når du skal vedligeholde og renovere dit hus. Flotte og store vinduer er tilmed med til at tilføre dejligt lys til huset, hvorfor en udskiftning af disse ikke bare er en forbedring af førstehåndsindtrykket, men også en forbedring af selve oplevelsen af at opholde sig i dit hus. ​Nye vinduer og døre skal dog ikke ses som en tung omkostning, men i stedet som en god investering i huset. Derfor skal man heller ikke gå på kompromis, når der skal vælges nye vinduer og døre.

Sidder der gamle og utætte vinduer i din bolig, kan der der samtidig være god økonomi i at udskifte dem til nye, energibesparende vinduer

​Hos Tømrer & Snedker Allan Christiansen udskifter, leverer og monterer vi alle slags vinduer og døre fra kælder til kvist, hvad enten der er tale om tagvinduer, store vinduespartier eller vinduer i etageejendomme.

Ring mig op

Ønsker du ​blive kontaktet? Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op når det passer dig bedst. – Det er naturligvis ganske gratis.

Vi anbefaler:

Vi har igennem en del år i branchen opbygget et godt solidt netværk til dygtige, professionelle forhandlere af materialer, som vi har brug for. Dette gør sig selvfølgelig også gældende i forhold til leverandører af vinduer og døre, hvor vi kan tilbyde elementer fra bl.a. KPK vinduer og Velfac.

Trænger dit hjem til nye døre og/eller vinduer, så er vi et rigtig godt bud på den rette håndværker til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med udskiftning af elementer, og vi garanterer, at vores arbejde bliver udført lige efter bogen. Lyder dette fristende, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 88 29 30 eller benytte vores kontakt formular hvis du ønsker en opringning fra os.

SE EKSEMPLER PÅ TIDLIGERE UDFØRT ARBEJDE MED DØRE OG VINDUER HERUNDER

(klik på de enkelte billeder for at se dem i stor størrelse.)