Byg Garanti er altid med i prisen

Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS er medlem af Dansk Byggeri’s ordning Byg Garanti. Byg garanti er en ordning, der dækker eventuelle fejl og mangler, ved det arbejde som vi har udført.

Garantiordningen dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Når arbejdet er færdiggjort, dækker garantien i op til 3 år for synlige fejl og mangler og op til 10 år for skjulte fejl og mangler. Der er således tale om et økonomisk sikkerhedsnet under den private forbruger.

Hvis du mod forventning skulle få brug for ordningen, så får du direkte adgang til Byggeriets Ankenævn. Det kræver et mindre klagegebyr at indsende en klage, men det vil blive refunderet såfremt du får helt eller delvist medhold, eller sagen ikke kan behandles i ankenævnet. Behandlingstiden i Byggeriets Ankenævn er gennemsnitligt på 4-6 måneder. Det er kun private forbrugere der kan klage til Byggeriets Ankenævn.

Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse, og ordningen er gratis for dig.

Tømrer & Snedker Allan Christiansen er medlem af Byg Garanti

Byg garanti dækker:

  • arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • garantien i op til 3 år for synlige fejl og op til 10 år for skjulte fejl og mangler.
  • op til 150.000 kr. inkl. moms
  • forbrugeren, der har bestilt arbejdet

byggaranti.dk kan du også læse eller downloade ”Byggeriets Servicekoncept”, som er en håndbog udarbejdet i samarbejde med Forbrugerrådet. Håndbogen hjælper dig til den bedste byggeproces og det bedste resultat.

Spørgsmål & Svar

For mere information om Byg Garantiordning er du velkommen til at kontakte os eller læse mere på www.byggaranti.dk og www.danskbyggeri.dk. Vi har for at gøre det nemmere for dig samlet et par links til nogle af de mest hyppigste spørgsmål omkring ordningen.

Se flere ofte stillede spørgsmål og svar om Byg Garanti.

Vælg altid en håndværker

med Byg Garanti.

Så er dit hjem

i trygge hænder.