Vi udfører alt indenfor tømrer & snedkerarbejde

Tømrer & Snedker Allan Christiansen ApS leverer med base i Nakskov solidt tømrer og snedkerarbejde af høj kvalitet til private, erhverv og offentlige virksomheder på hele Lolland og Falster. Vi har siden vi startede virksomheden i 2010 haft meget fokus på høj kvalitet og den personlige dialog. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse. Derfor udfører vi alle opgaver til tiden og forlader ikke arbejdspladsen, før den ser ud, som vi selv ville ønske det.

Har du en dør der binder eller er det ved at være tid til at få udskiftet taget, så er vi med, ingen opgaver er for små – ingen opgaver er for store så går du med tanker om at bygge nyt hus er vi selvfølgelig også klar med forslag og løsninger og deltager gerne i totalentrepriser, hvor vi har kontakt til andre lokale håndværkere.

Tømrer & Snedker Allan Christiansen Nakskov - Bil

Vi løser med andre ord en bred skare af forskellige arbejdsopgaver, og fælles for dem alle er at uanset hvad du ønsker at få lavet, vil du altid modtage et nøje udregnet tilbud der passer til dine/jeres ønsker og behov.

Du kan læse mere om vores arbejdsområder og se vores tidligere projekter her på hjemmesiden eller på vores Facebook profil.

Vi ser frem til at løse dit næste byggeprojekt.

Geografisk dækker Tømrer & Snedker Allan Christiansen blandt andet: Nakskov, Maribo, Rødby, Nykøbing Falster, Sakskøbing, Holeby, Søllested, Nysted, Sundby, Dannemare, Bandholm, Horslunde, Nørreballe, Branderslev, Utterslev, Birket, Errindelev, Sandby, Utterslev, Langø, Rødbyhavn, Nørre Alslev, Idestrup, Gedser, Guldborg, Marielyst, Eskilstrup, Stubbekøbing og resten af Lolland og Falster.